Duše

Duše

Ať pokora je z pravého
pochopení. Né ze strachu
který "není".

Led mění jse ve vodu,
voda v páru, pára v mraky
a pak že jse nedějí zázraky.

Že jedna duše nesídlí jenom
v jednom těle, proč jse
tak vlastně děje.

V tom nejhlubším pochopení,
všechny duše v jedné jse
pohybují nahoru a dolů, tam
a zpátky, je jedno jestli jsou
všední dny nebo svátky.

Že čas je jen relativní pojem,
že máme dát spíše na dojem.
Autor Jedno, 03.02.2020
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo.
K systému který není udržitelný jse radši vyjadřovat nebudu.

03.02.2020 14:25:25 | Jedno

Záhady všude kolem - jen si povšimnout! A za dveřmi jich denně stojí v umělé frontě a žádají o peníze.

03.02.2020 13:50:30 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí