růženec

růženec

svěřit
zanechat
přebírat

já předávám těžce
láska nejvíc bolí

podvádim
léčim
ničim

já svěřuju
zanechávam
a přebíram

žiju těžce
však to krásný nejvíc bolí


já rezonuju
kradu když musim
chléb náš vezdejší dej nám dnes

ve zvuku
ve zvyku
ve světlech

kdo mi natáhne ruku
a kdy ji chcem?
Tam jsem sám
Tam to nevadí

svěřuju
zanechávam
přebíram

navždy
pro teď
a nikdy
Autor Tony Montana, 03.02.2020
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Korálek po korálku. ^ST^ ;-)

03.02.2020 23:30:34 | jenommarie

korálek za mě... Za každýho z nás...
Hlavně když jdu všechny ty nesmysly a nenávistný pindy všude okolo..

03.02.2020 23:54:05 | Tony Montana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí