Přál bych si

Přál bych si

Anotace: Všem přeji jen štěstí...

Přál bych si upřímnost,
Jež je jí málo v dnešní době,
Spíše lež nežli pravdu,
A ty skončíš v hrobě.

Přál bych si všechno znát,
A každému dobře poradit,
Spíše jen závist,
A nikomu nevadit.

Přál bych si tobě pomoci,
Být s tebou v těžké chvíli,
Odmítáš mě,
A jdeš ke špatnému cíli.

Přál bych si rozradostnit celý svět,
Ať se smějí všechny líce,
Ať jsou lidi šťastní,
Ať se smějí ještě více.

Přál bych si milou dívku,
Co své srdce bych jí mohl dát,
Snad s dobrými úmysly ho přijme,
A já se nebudu už muset bát.

Přál bych si své poslední přání,
Abyste vy, co to čtete,
Aby se vám splnily tajné sny,
A měli vše, co chcete…

To vám ze srdce přeji…
Autor o3_gambit, 07.02.2020
Přečteno 253x
Tipy 7
Poslední tipující: Jindro, Kapka, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přej a bude TI přáno. ;-)

07.02.2020 20:50:24 | jenommarie

ach ta mladá přání! ach ty mladé básně!!! ale díky ;)

07.02.2020 19:57:59 | F.Jelen

Není zač;-)

09.02.2020 22:48:14 | o3_gambit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí