Sny

Sny

.
Únor na blátě
Les plný větví minula
za dubem spícím potká tě
odraz dětství - kam jsi se zatoulal ?

Ústa by šeptala tichu do vlasů
V našem srdci ledová krusta taje
z těch mnoha prohraných zápasů
donesl jsem si vůni máje.

A náhle malé se ve velkém
rozprostře jako kvítek v dolině
Sníš modře Vzbouzíš se s úlekem
Člověk v úpatí hor a hory v něm.
.
.
Autor Now, 09.02.2020
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: piťura, šerý, F.Jelen, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je pro mě fakt krásné!

23.02.2020 12:37:25 | Slovanská Julie

...to musela být fajn chvíle
a
máš to dobře přeneseno

12.02.2020 16:08:49 | piťura

pěkné únorové a ten poslední verš grandiózní!

09.02.2020 15:33:52 | F.Jelen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí