MONIKE

MONIKE

Anotace: Ty víš...:) Moc to neumim ale za pokus to stálo :D

Tahle je pro tebe
je jenom tvá
z čisté lásky
kamarádky
Nelituj slova svá
nelituj sebe.

I kdyby všichni
byly slepí...
já vím
tohle nemaš ráda
Sama sebe viníš
Ale ... vždiť to i blázen ví
jak lidé lhostejní jsou a sobečtí.

Hledíš očima
jak laňka
co špatne skočila
Však já chci
aby svítili
radostné a štastné bili.

Dnes
Jo
Právě dnes
za vsechny ty slepé chlapce, muže
ne nesmějte se nuže
je to tak

Přeji ti :

Srdce chvějíci

Z lásky muže
krásy rúže
A možná
praskot ohně
vůně lesú
vystrojí tvé city k plesu.

Peri smějíci

Na milého
nebo jenom...
na někoho
co uvidí, že jsi
zahřeje tě láskou slepou
ukáže ti jak oplívat nehou
Však občas stačí
na ptáčky
Co poteší te spevem
Na ledňáčky dívat se s úsměvem.

Sny splněny

Protože
ja vím...
stane se to jednoho dne
budu zrovna tak
z tebe šťastná jako budeš i ty
nezoufej si
nekloň hlavu
svetlo dělá v tvých očích krásu.

Je to prostě někdy nefér
jeden nemúže
jiný by se i bez lásky obešel.

Tak přeji heský Valentín
a ty co se nezmínili
ať se stydí
alespoň slůvkem
to snad každý umí
pohladit duši
co pro lásku buší.

Jen ho bouchat nech
nech zrichlený dech
Jdi si za svím
nehleď na stín
miluj
věř si
neboj se
Trpělivost růže přinese.

Mám ťe ráda. I za všechny ty slepce :D
Autor Ceruz, 14.02.2020
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: Guldrun, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké :-) (pár slov opravit)

14.02.2020 22:21:48 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí