Medzi mnou a tým nad nami

Medzi mnou a tým nad nami

Anotace: Želám si šíriť radosť...

 

Žiadam kúsok tvojho neba

netráp sa

krásna je každá peha

žiadam žať

úspech všade kam chodím

s úctou žiadať a ostatným priať

žiadam aby vždy keď lasom hodím

pritiahnem si pocit šťastia

žiadam veľký prítok peňazí

ale nie aby som sa z vrchu pozeral na ľudí

želám si to pre najbližších

a kus aj pre seba

aby nemuseli stále pracovať

a keď si založíme rodinku

aby sme sa videli častejšie

než len ráno pred prácou

a večer po nej

viem že aj tak sa dá krásne žiť

ale keď budeme mať malého

či malú

želám si tu byť pre neho

a pre ňu

želám si plniť tieto sny

 živiť sa slovom,

písaním a hudbou

a možno uzavriem mier aj s Bohom

ale nezabudnem že mi vás vzal

želám si stále cítiť

tie chvíle keď som sa s vami smial

želám si

želám si šíriť radosť

a vieru

že sny sa plnia

želám každému

aby to spoznal

želám lásku

aj neúplným rodinám 

želám si

aby nikto nebol sám...

Autor Dávid, 16.02.2020
Přečteno 214x
Tipy 4
Poslední tipující: vlnka, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přej a bude TI přáno,
některá životní si musí člověk projít,
bez nich si neuvědomuje, co vše znamenají.
Některá..;-) ^ST^

16.02.2020 22:39:57 | jenommarie

Aj tie ťažšie chvíle majú niečo do seba :) treba sa učiť ťažiť aj z nich lebo neprichádzajú aby nás znemožnili, prichádzajú aby sme zosilneli :)

17.02.2020 07:05:39 | Dávid

Ano, vše i to zlé a nevyhnutelné nás formuje. Jjj :-)

17.02.2020 07:34:59 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí