Za myšlenkami

Za myšlenkami

Připevněná koule k
noze, oči upřené k obloze.
V hlavě plno otázek, kam jse
poděl dětský obrázek?

Ticho za myšlenkami,
které vypíná svět.
Slova nejsou za potřebý,
v citu jse všechno projeví.

A až klid rozkvete v
plné kráse, rozplyneš jse v čase.
Autor Jedno, 17.02.2020
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí