myslíš že je vůbec ve městě?

myslíš že je vůbec ve městě?

myslíš že je vůbec ve městě?
kolik problémů máš? (dost)
myslíš že s nim teď píchá?
nebo s někym?

dlouho jsem ji neviděl

žije?
kdo ví...

dvojtá vodka
klub
holka

žiju snad já?

Dior
Galaxy Buds na Iphone

na jemný vlasy pomáda
padne
zatěžká
leskne
zlato
zatěžká
leskne

ty známý místa
ulice
problém
jsem tam jako doma
víno do normální sklenice
znaj mě
já znam je

odpálim to
to vim

bez tebe
s tebou
kdo ví...
netušim kde seš

samota je celkem
chladná
napadlo tě to?
když čekáš venku
Autor Tony Montana, 21.02.2020
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí