Konec diety

Konec diety

Anotace: Každý jistě zná plno zaručených diet, které Vás zbaví nadváhy, ale má to své úskalí, které zhatí veškerou snahu.

Dieta mě osvobodí,
nějaká ta kila shodí,
je to ale zabíračka,
na stole když voní kačka.

Kousek chleba, mandarinka,
místo masa zeleninka,
na dorty se můžu koukat,
mrkev přitom musím chroupat.

Ač já tě mám muži ráda,
tohle fakt se těžko zvládá,
pochop, že máš taky vroubek,
bříško máš jak pivní soudek.

Vím, že pivo moc ti chutná,
omezení nejsou nutná,
nechci déle sušit hubu,
baculatá pěkně budu.
Autor Psavec, 22.02.2020
Přečteno 197x
Tipy 9
Poslední tipující: JC senior, Martinecka23, vlnka, Kapka, šerý, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co sníš a vypiješ, to ti nikdo nevezme,
takže co...
:o)
**

27.02.2020 11:35:42 | JC senior

Každý, si jednou zahřeší.
Hlavní je radoST ze života.
Tak bude trochu baculatá,
pokud jí má rád,
každý kousíček je kus lásky. Tak ^ST^ ;-)

22.02.2020 20:16:20 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí