Tajemství úspěchu

Tajemství úspěchu

Já, když ráno vstávám,
do zrcadla na sebe mávám,
říkám si milý kámo,
přeji ti dobré ráno.
Dělám to takto každý den,
můj život změnil se,
v úžasný jen.
Zkus taky být,
se sebou spokojený,
uvidíš i tobě,
se život změní.

Autor Tomáš Podkova, 23.02.2020
Přečteno 189x
Tipy 6
Poslední tipující: vlnka, Donne, Slovanská Julie, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak já se pokusím, chci mít taky úžasný život.

23.02.2020 14:35:52 | Donne

Hezké do dne naladění,
určitě lepší, než se hned mračit. ;-) ^ST^

23.02.2020 10:27:43 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí