Páteční noc

Páteční noc

Anotace: Rozjímání o páteční noci

Sbírka: Verše

Byla chladná noc páteční
měsíc se schoval v novu
temné nebe jak ubrus sváteční
s hvězdami ušitými bude znovu

Noc páteční pomalu se propadá
a mizí v propadlišti dějin
noční světlo do ulic dopadá
aby sobota žila v naději

Pátek už se v noci půlí
roztrhne se ,jak papírů cár
až k ránu jsme usnuli
dlouhý spánek, toť vzácný dar
Autor Petr27, 24.02.2020
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí