Zítřky

Zítřky

Zítřky nikdo nepochopí
jsou jen zrnky v písku
mozaiky co život lepí
zprávy v prošlém tisku.

Dnes se dívám do nebe
jen hvězdy stále planou
vhlédnu v tichu do sebe
kde emoce mi kanou.

Ustálit je není lehké
myšlenky mě zrazují
uvnitř říkám srdce veď mě
svědomí své zpytuji.

Zítřky budou zocelené
aspoň uvnitř sebe sama
vše co od života chceme
je mít mír mezi náma.

Autor Ďábel sám, 26.02.2020
Přečteno 213x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Miss_Rosa, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí