Lidi

Lidi

Ta krutost, proč jsou lidi takoví.
Proč každý přemýšlí jak vydělat, proč jsou všichni hladoví.

Kde najdu pravdu, když každý jen lže ti.
Jak si být jistý, že pravdu mají tvoje věty.

Dejme si víno a pijme všichni spolu.
Kde máme mír, nežijme jen ve sporu.

Chlad v srdcích a temno na duši.
Jak se kdo cítí, nikdo netuší.

Myslíš si, že rozumíš jemu či jí.
Stejně tě vždycky nečím překvapí.
Autor Notimportant, 26.02.2020
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Alice Ptáčková, praetorian, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí