Cestování

Cestování

Lidé v neznámém neradi se pohybují,
bojí se nového chování a pochybují.
Je to tak snadné prohrát sám se sebou,
snaží se lhát si vlastní nepotřebou.

Kamaráda někdo na pomoc si hledá,
jiné zase radši čeká nuda stoletá.
Za sebou nechávají jen výčitky,
nepoznají trapnost a žádné požitky.

Lidská mysl je zbytečně hloupá,
ale i hloupost se někdy rozhoupá.
Celý náš život je jedno testování,
těžká je škola životního cestování.
Autor báseňkář, 26.02.2020
Přečteno 203x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

DObré je to, ale druhý rým prvního odstavce je best ;-)

27.02.2020 06:11:34 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí