Černé město

Černé město

Slunce zalezlo pod slaný okraj
Oni vzbudily se v domnění
Že černou barvou zalit je kraj
Co nevidět se promění

Promění tak jako zvyky
co ve dne lidi spojují
Zdravý rozum, bez kroniky
Dravci nepotřebují

Bez proseb a soucitu
Jdou jenom za svou duhou
Co bez barviček bez citu
Nikomu nepomohou

Proto prosím tě za každou cenu
Ať zůstanu jenom tvůj
Ať nezměním se v hyenu
Lásko k světu stůj co stůj

Autor BuRYaN, 27.02.2020
Přečteno 181x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, praetorian, Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí