HŘÍCHY

HŘÍCHY

myslim že jsem se vzdal
všeho
všeho šlechetnýho
všeho neurvalýho


myslim že jsem se vzdal
slasti
stejně
stejně
stejně slast ničí moji duši
já ji demoluju



urvu to do krajnosti
všechno zlý
všechno dobrý


určitě ne všednost

tmavý brejle
neuvidíš moje oči
skelnej pohled

Bože


Já jsem se ti odevzdal
a žádnej básník
žádnej lhář
žádnej z nich
nebude nikdy jako já


já pácham hříchy po svym
Autor Tony Montana, 05.03.2020
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Akrij8, kdotoví, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To už se mi líbí víc tahle narkopoezie ;-)

06.03.2020 06:50:33 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí