Hubnutí

Hubnutí

Pot, slzy a svaly rozlité na podlaze
vše kvůli v pasu úzké mojí snaze.
Trvám již týden v napětí jasném,
však i dnes trvá si tělo v samém.
 
Oč má být tato cílená tryzna lidská,
dotýkajíc se mě činky ruka slizská?
Zanechat rozmaru a užívat si bídu,
přesto ale povýšit si svoji třídu.
 
Kdy se dočkám cíle předsevzatého?
Uvidím pak v odraze neznámého mladého?
Co okolí nadšením provede mojím citům?
Proč oddal jsem se slunečním svitům?
 
Je to hrozné a zároveň krásné,
dřít se a číst zprávy sbírané.
Do pozoru a do klubíčka svinutí,
Je to hrůzná hrůza tohle hubnutí.
Autor báseňkář, 14.03.2020
Přečteno 207x
Tipy 5
Poslední tipující: umělec2, jenommarie, kdotoví
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D no jo, je to dřina.
Zásluhou pak bude, oblečení volné,
hlavně dýchat, to půjde. :-D

14.03.2020 15:43:51 | jenommarie

..." v pasu úzké mojí snaze":-)) povedené.

14.03.2020 11:20:53 | kdotoví

Děkujiiii :-))

14.03.2020 12:28:18 | báseňkář

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí