...tiché město...

...tiché město...

Anotace: ....................strach z věcí jež přicházejí....

...tiché město...


Po Kristýně běžci tři se plouží,
sem tam kočárek a děcko veselé,
jinak ticho- jen vítr a slunce v ulicích.
V lese pod Popovkou dva táboráčky,
a z nich vůně čehož pečeného... .
Všude ticho jen vítr a slunce,
no krásné by to bylo...jenže... .
Stres a strach v domovech za okny,
smrt v očích a problém veliký... .
Generaci poslední i první straší,
problém jenž netýká se mládí.... .
Potíž pro generaci střední,
smrt a trápení pro generaci posledních... .
Jenomže na strach jich umře více...
na stres a úzkost z věcí jež přicházejí.
Na svět lidí ,na svět sobectví,krve a lhostejnosti.
Zda po zásluze -sám si posuď čtenáři.....
Svět zkažený,zničený,svět kde trápení je chléb denní... .

Autor lamar.c, 14.03.2020
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, ZILA78, umělec2, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí