Život

Život

Anotace: No co žiji s tím co mám.

No co žiji s tím co mám,
bez rodiny bez přátel,
spím v autě a stejně se skvěle mám.
Na jídlo pár korun mám,
když se za daří subway si dám.

Každé ráno se slzami stávám,
po zlém snu se do dalšího dne vydávám.
Samota mě někdy ničí,
jsem z toho až moc v píči.

Holky co jsem miloval se chovaly jako kurvy,
život se se mnou nesere to i bůh ví.
I přesto žijí dál, sebevražda není řešení, abych život vdal.
Možná bych se pak měl jako král.
V nebi bez starostí si žít jako pán.

I když někdy to černé myšlení mám.
Jsem kokot co na vždy zůstane sám.
Osud mi karty dal.
Jsou úplně na picu jak s tím hrát mám?

Otázka za otázkou hltí můj plán,
sebevražda bude možná řešení než být na tom světě úplně sám.
Zahodil jsem karty a začal šlapat novou cestu osudu,
řekl jsem si, že už tu pro vás kurvy dál nebudu.

Když jsem udělal chybu byl jsem pro vás odpad.
Když jste dělaly chyby vy, jaký to mělo vůbec dopad?
Já za chybu odpustil,
nikdy jsem se do vás nepustil.

Vy jste mi chyby připomínaly,
tak jste mě do hrobu motivovali.
Nikdo tě na světě nemá rád.
Jsi jen vřed co tu u nás nemá stát.

Někdy debilní kecy mám.
Nedivte se vždyť se cítím sám.
Jsem jen obyčejný člověk a ne bůh.
Jsem tak trochu dobrodruh.

Pro každou srandu a humor jsem,
stejně mě nemáte rádi, tak k čemu vůbec na to světe jsem.
Udělal jsem pár chyb kterých lituji,
je mi to ale k hovnu když za ně bojuji.

Snažím se je napravit.
Vy kurvy se mě snažíte akorát popravit.
Tím vám chci říct že tu budu žít dál.
Mám vás všechny v píči budu klidně sám.
Autor Patrik Kubíček, 14.03.2020
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí