Hlavu vzhůru, všechno jednou začíná, všechno jednou končí

Hlavu vzhůru, všechno jednou začíná, všechno jednou končí

Zalezlej jako krtek ve čtyřech stěnách, zapnutý počítač, tablety,
a jen se dívat na zkázu naší planety.
Co bude dál dá se jenom tušit, v prsa již přestává se člověk bušit,
jak je silný, jak všechno ví a všude byl, teď zdolává ho malý vir.

Nemusí být ani válka, toho ještě tak!,
sundejme si růžové brýle ať nešálí nás zrak.
Ať přemýšlíme kapku dopředu, ať nejsme zbytečně zaskočeni,
ať naše intuice není zadupána, ať člověku každému nezazvoní zbytečně hrana.

Jako krtek sedím doma, třikrát denně vyvenčíme psíka,
roušku jemu i sobě nasadím:-), však nevím nevím jestli si s virem poradím.
To co čeká mě i Vás, to neví přesně nikdo z nás.
No, snad to všechno dobře dopadne, však zatím to vypadá nevábně.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 16.03.2020
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: Donne, Lighter, Dobrodějka, šerý, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně Céčka, nějaké dřepy.
Vyčisti byt, půdu, sklepy.
Pak si dej líh na zdraví,
to bacil i vir porazí.

16.03.2020 19:40:54 | Dobrodějka

:-)Díky za hezký příspěvek:-)

17.03.2020 14:59:08 | Jeněcovevzduchukrásného

Dobré verše k sebereflexi. Ale chce to trochu trpělivosti a zodpovědnosti. Čas vira zažene do ústraní a příště budeme obezřetnější.

16.03.2020 18:56:49 | šerý

Trpělivost a zodpovědnost nejen k sobě, ale i k druhým, To je Velmi důležité.:-)

17.03.2020 15:00:55 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí