Síla dne

Síla dne

Anotace: Podporu Vám všem.

.
S přicházejícím stářím
stávám se nedůležitým
a nosím oblek duše
Skoro na míru
Další rým asi víte..
Stala se z něj báseň zpráv.

Hodnota lidství se změří tím
kolik roušek za den ušiješ
Bezpečím bývala láska
Dnes je to asi věž
Locika nespouští vlas
Jen zabedněný je zdráv.

Dočkali jsme se budoucnosti
Každý den jsme jak čísla v loterii
Chtěl bych tě líbat
ale hrozí mi postih
tak aspoň píši:
Ještě žiji.
.
.
Autor Now, 18.03.2020
Přečteno 213x
Tipy 16
Poslední tipující: Kubíno, JC senior, R.K., Marten, šerý, Donne, Lighter, vlnka, Frr, praetorian, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I tichý den má sílu v bezesloví...
**

19.03.2020 16:09:04 | JC senior

Maximus i Přerazilov po tom tvrdě jdou

18.03.2020 10:41:43 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí