Keď toto prejde

Keď toto prejde

Anotace: Vybehnem naproti vychádzajúcemu slnku...

 

Keď toto prejde

a svet bude vyzerať

ako ho poznáme

na tie jeho tváre

tak radi spomíname

keď toto prejde

vybehnem naproti

vychádzajúcemu slnku

a nezastaví ma nik

tú moc nemá nikto a nič

rozpustím karanténu

rýmami, slovami

a tvojimi

tvojimi perami

navštívim prírodu

a odletím k jasnému nebu

nespúta ma nikto a nič

nespúta nás nikto a nič

keď sa pridáš

či som prestal veriť

zbytočne sa pýtaš

aj v týchto časoch lietaš

vo svojich predstavách a snoch

keď toto prejde

a ono to prejde

každým dňom je to bližšie

budeme silnejší

a snáď aj rozumnejší

než sme boli predtým

neuväzníš ma s tým

s ničím

keď toto prejde

prejdem sa bránami

ktoré už teraz zničím

tak mi, prosím prepáč

že som nezastaviteľný keď kráčam za snami

 

Nezabúdajme na ne

na sny a obľúbené piesne

pretože potrebujeme veriť

že bude lepšie

a tie dni prídu

sú stále bližšie

my zaslúžime si šťastie...

Autor Dávid, 18.03.2020
Přečteno 159x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, optimistická a hlavně, Tvá víra Davi je nekonečná.
Hodně se mi líbí a dala sílu i mně.
Děkuji.

05.08.2020 22:49:01 | Jaruška

Ďakujem :)

05.08.2020 22:53:45 | Dávid

Věřit se preSTat nemá, hezká Davide. Děkuji za Tvůj neutuchající podporující postoj. ;-)*

19.03.2020 07:36:22 | jenommarie

Som veľmi vďačný za tvoju podporu, Marie. Ďakujem ti :)

19.03.2020 20:24:23 | Dávid

;-) já také a hezký večer přeji

19.03.2020 20:46:15 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí