V Evině roušce

V Evině roušce

.
První schůzka přes inzerát
Nevím to jistě
podle fotek..
asi má mě rád.

Poslal i dopis
takový smotek
zpráva o stavu mysli
Co kdybychom si vyšli ?

V prázdném parku
místo dárků
jen pohled do očí
zdali se smějí
Dějiny přešly okolo s psíkem
Země se točí
Ještě se chvěji
chtěla bych ti říci
v čase mlčení

Budu ti sestrou
Buď mým bratrem
Moudrost a Lásku
za rodiče mít
a Život
již
navždy
s
? em.
.
.
Autor Now, 21.03.2020
Přečteno 203x
Tipy 9
Poslední tipující: Dreamy, jitoush, šerý, jenommarie, Martinecka23
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

29.04.2020 08:56:15 | Now

...lidé si k sobě cestu najdou za všech okolností.....Ji.

21.03.2020 14:06:50 | jitoush

Aby se měli s kým hádat...:))

29.04.2020 08:56:03 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí