střípky z karantény

střípky z karantény

Anotace: hudební evokace zážitku, psáno při poslechu skladby od Shabaka and Ancestors 'We've been send here by the history'.

   bílý list v pozdním

                      zimním slunci

   minimalistické fráze

           tancující na hrotu apokalypsy

     táhlá jazzová aranžmá

              z hamaky balkónu

                 za časů dobrovolné karantény

                 vokální hlas oslavné svobody

                    na srdci ve slunci

                      shabaka a předkové

                            zasláni historií

                          a vizí vzdálené hudební budoucnosti

  

    ...

 

     klavírní azur spánku

                     melancholie svobody

                    houpavé tahy pera

                         v epické chóry předků

                         se odrážejí v hypnóze sluncí

                        

                            virus je mrtev

                              zabila jej láska

                          hudba pocit...

 

                       nostalgie svobody

                          v básni čiré krve

                       zlata hostí

                        letů nirvány

 

                  (chaluh sekvence 

                   bádání života)

Autor Happyyz, 21.03.2020
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, rytmická.
"Prostředek doplňkové stravy." Konečně Jazz pilule.

21.03.2020 17:59:39 | šerý

JO "ST" ;-)

21.03.2020 15:54:11 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí