Nedej se

Nedej se

Anotace: Nedej se

Bezcitnost lhostejnost vůči slabším
nelidskost urážky vůči ošklivějšim
pokřiky typu podívej se jak vypadaš
pak se není čemu divit
že to dotyčná dotyčný nezvládá
každý nemůže být ideál
svět by byl monotónní
na rýpaly odpověď polib si zadnici
je mi to volný
Autor kikin87, 22.03.2020
Přečteno 176x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí