Ticho

Ticho

To ticho jak když jestřáb letí
To ticho jak měsíční kraj
To ticho jak dvě spící děti
To ticho jak ta noční stáj

To ticho když chtěl bych ti zpívat
To ticho když chtěl bych se smát
To ticho jen na rty tě líbat
To ticho když srdce chci dát

To ticho když hledám tě ve snu
To ticho když nejsi ni tam
To ticho když cítím že klesnu
To ticho když budím se sám

Autor Metalec, 22.03.2020
Přečteno 171x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Petr27, jenommarie, Donne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je nádhera rozhodně máš ode mě ST :)

22.03.2020 18:59:01 | Petr27

Díky moc :)

22.03.2020 21:38:57 | Metalec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí