Staré kosti

Staré kosti

Anotace: Tahle je pro Vás jako odměna za to, že jste vydrželi můj předcházející příspěvek, Koronavir vydrželi jen otrlí :-))

.

 

Staré kosti v těle chrastí

tělo chřadne neduhem

neunesu náruč klestí

nedojdu si ani ven

 

Svaly mé na schovávanou

hrají smutnou písničku

potěším je horkou vanou

pohladím i Aničku

 

Klouby znějí v C Dur notě

páteř pěje jen o tón výš

možná pomohlo by mladé kotě

ale ono chytá myš

 

Z nouze se mažu slavnou mastí

Opodeldok - jasná volba

se Švejkem se v knajpě zmastím

a na klouby už jen zvolna!

 

.

Autor Zasr. romantik, 26.03.2020
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: JC senior, Marten, Donne, praetorian, Psavec, jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Marně čekám pohlazení
dávno opustil jsem cval
spát chodím za kuropění
a proč? Že jsem nemazal...
:o)
**

29.03.2020 11:20:15 | JC senior

...pěkný blues...;-) musím si sehnat opodeldok...

27.03.2020 17:44:58 | Marten

Hlavně na pohlazení nezapomenout,
dopřát si i ty malé radosti. ;-)

26.03.2020 19:13:32 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí