....

....

Věci nejsou celý,
kde skrýváš se, snad pod horami,
daleké, strmé,
co nepřekonám.
A tak se tady ploužím sám...
Ach lásko řekni,
řekni jméno mé,
jako bych okřídlen neznal
tíži klece své.
Řekni ho znovu, šeptem blíž,
až dotkneme se rty,
zas budu sebou,
dýchat tebou,
zmizí ta srdce mříž,
stanu se celým.
Lásko žijme víc.
Autor Rene N, 28.03.2020
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí