Období života

Období života

Anotace: První báseň z první sbírky

Sbírka: Ze života

Život je jako horská dráha.
Občas je nahoře,
Občas dole,
Někdo sedlá venku oře.

Období kdy se daří
Střídá období, kdy mozek se vaří.
Všechno se s prominutím sere,
Když energii a sílu ti další člověk bere.

Láska, hudba, přátelství
Pomůže ti od trápení.
Avšak láska zrádná býti může,
Pak ti těžko někdo pomůže.
Přátelství, když zklame tě
Občas pomůže vyjádřit se.

Dobrých věcí na světě je jen pár..
Život naučí tě si jich užívat,
Špatné vystřídá to dobré,
Ať to půjde po zlém či dobrém.
Autor Vydima27, 08.04.2020
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V životě už to tak běží,
něco ovlivníme,
jen z těží.
Přesto se najde i víc než pár,
dobrých věcí.
:-) ;-) "ST"

09.04.2020 11:22:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí