Tvůj svět

Tvůj svět

Anotace: Každý máme ten svůj.

Máš svůj svět a ten si v koutku sníš.

Spousta tváří kolem tebe je, však nikdo ti nerozumí.

Ptáš se proč? Však je to běžný jev.

Vždyť nemůžeš to po nich chtít, každý z nich má jiný svět.

 

A tak ti nezbývá než snít svůj svět sám.

Podělit se o něj s někým, byl by sis přál.

Až někdo pochopí jednou tvůj svět,

bude to dar lásky, na to vezmi jed.

Autor Lidumil, 10.04.2020
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Hledající, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý má svůj malý svět, chápat a nahlížet;-)

11.04.2020 00:46:18 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí