Počítání oveček

Počítání oveček

Jedna, druhá, třetí, čtvrtá
chundelatá ovečka
jak vůbec může někdo pozřít
tak milého tvorečka?

Pátá, šestá, sedmá, osmá
jsou tady i jehňátka
čím pohostím já zítra hosty
když krávy nejí ani prasátka?

Devět, deset, jedenáct
vždyť znám je z mnoha večírků
na salát je neužije
nejradši maj pečínku.

Dvanáct, třináct, a tak dále
kdepak drůbež, nebo ryby, to bych mohl urazit
česnek mám i rozmarýn
jen soudek musím narazit

Jedna, druhá, třetí, čtvrtá
chundelatá ovečka
páni, jak mě se sbíhaj sliny
na pečeného skopečka.

Autor lonewolf, 11.04.2020
Přečteno 176x
Tipy 5
Poslední tipující: NPPPP, jenommarie, Frr, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí