Dotyk zla

Dotyk zla

Anotace: Při dotyku zla, které jsi ty sám.

Při dotyku zla

vše světlo zmizí

zbyde jen tma a pláč

tvá duše bolestí křičí

 

snažíš se dostat ven

osvobodit se z jeho zajetí 

Jsi však navždy uvězněn 

ve své vlastní hlavě, 

svém vlastním prokletí 

 

to, co kolem sebe máš,

jsi tvoříš sám,

Jsi strůjce svého osudu 

Jsi Bůh, svůj vlastni pán

 

vem život do vlastních rukou 

a veškerá bolest zmizí,

jsi ten, kdo tvoří svou vlastní cestu

 

tak otevři oči...

vidíš?

 

přichází světlo... PROCITNUTÍ

Autor Gymplak, 15.04.2020
Přečteno 168x
Tipy 1
Poslední tipující: praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí