Kamarátka

Kamarátka

Si jarný dážď, čo kropí vyprahnutú dušu,


Maják v mori rozbúrených citov,
Mozog s ležatou osmičkou megabitov,


Srdce, čo miesto rád len ľúbi,
Vrah sterotypu a nudy,


Si oceľ v konštrukcii môjho života,
Synonymum slova Dobrota,


Si úsmev, čo dorazí až do očí
A dôvod kolibríka ostať hore do noci.

*
Ďakujem, že SI!

Autor campodein, 15.04.2020
Přečteno 292x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, Dobrodějka, praetorian, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké vyznání. :-) "ST"

15.04.2020 20:23:20 | jenommarie

Úžasná slova pro úžasnou kamarádku ;-)

15.04.2020 18:17:08 | Dobrodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí