Kocour v karanténě

Kocour v karanténě

Anotace: ...M

 

.

Stulil se mi kocour do podkolenních jamek, 

stulil se mi kocour na duchně.

Je milá ta tíha, když zklidnil se ten janek, 

je milý, jak si kožich líže důkladně.

.

Změnil se pocit, kterej mívala jsem z Tebe, 

změnil se, ale ne zásadně.

Co cítím, ráda přenesla bych do pastelek, 

co cítím, musím krotit důrazně.

.

Přetnula nám možnosti, tahleta zvláštní doba, 

přetla nám možnost setkat se.

Teď s kocourem v karanténě hledám společná slova, 

teď hledám slova do básně.

.

 

Autor Týna, 15.04.2020
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: čokoládovejdort, kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí