Myseľ

Myseľ

 

Nekonečná krajina plná fascinujúcej zvery,

Čo v stotinách sekundy stvorili neurotransmitery.

Drzo a bez opýtania,

Maľuje realitu Tvojho diania.

 

Filtrom aktuálnej emócie ohýba fakty,

Nazdávaš sa, že odhalíš jej algoritmy,

No na to si krátky.

 

Je divoká, bystrá a krásna

Ale i krutá, násilná, vážna.

Submisívna rola je Ti od počiatku daná,

Na tom, čo vníma ONA Tvoj svet stojí i padá.

 

Z nerovného vzťahu ego únik hľadá,

Ostaň, si jediný, koho má rada.

 

Čím skôr si obľúbiš jej života projekciu,

Oceníš originalitu a hravosť,

S pokorou zmieriš sa s tým, že nepoznáš realitu,

Máš garantovanú radosť.

Autor campodein, 19.04.2020
Přečteno 207x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co je ta pravá realita, nejdůležitější je smíření;-)

19.04.2020 16:10:41 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí