ZA SEBE

ZA SEBE

Ty pravý věci se dějou
ty skutečný slova
padaj ve tři ráno do prázdný místnosti
ve tmě
někde tam pryč

ty skutečný slova
z posledního výdechu tvojí duše
z tý noci
dopadnou tvrdě na tvoje svědomí
na tvou něžnost
na tvůj vztek


nikdy nevyjdeš stejnej

rodim se
z popela
z těžkosti
a když se mě zeptá jestli se zříkam hříchu
tak se snažim říct ano
Autor Tony Montana, 21.04.2020
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: Majda, jenommarie, J.Karasová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi dobrá!

21.04.2020 10:20:26 | J.Karasová

Jo tohle se mi hodně líbí

21.04.2020 06:45:19 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí