Velký Idiot s mačetou

Velký Idiot s mačetou

Anotace: .

 

Vždycky byl tady
když ti bylo zle
a nešlo to zastavit..
řezník a doktor na ,,vedlejšák´´
Velký Idiot s mačetou
napravo život
a nalevo smrt
Nic ho nezajímalo
sekl
vina s nevinou
na jednu hromadu,
apokalypsa...
Velký Idiot s mačetou
Prosekává cestu
nové době..

Autor 8Zdenek, 22.04.2020
Přečteno 156x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí