KLÍČE OD PEKLA

KLÍČE OD PEKLA

Anotace: .

 

Mám klíče od dveří
kterými se jen lomcuje
a nebo jen dívá klíčovou dírkou
a při tom stárne.

Mám klíče od pekla
od zapečetěných dveří v mém srdci
Pokreslených jen ze strany
z které se nemůžu podívat.

Klíče jsou ze žhavého železa
a nebesa za mřížemi
pronikají sem nepříjemné kapky deště
Mám brýle od slepých očí.

Autor 8Zdenek, 23.04.2020
Přečteno 171x
Tipy 5
Poslední tipující: LeViter, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem zdařilá poezie... nejvíc třetí strofa.

23.04.2020 11:55:18 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí