zneklidňující prvek

zneklidňující prvek

třes rukou - nezakrytelnej detail
nevim proč to je
otřes zachycenej seismografem
8. stupeň Richterovy stupnice
s podáním analgetik se snižuje


vibrace
rezonance
ze sklenic se vylejvá
a obrazy už nedrží na stěnách
to napětí se zvětšuje
a pořád sílí
jenže tady se neutíká
tady se nekřičí
nepanikaří
žádný "zachraň se kdo může"


absolvuje se to
absorbuje se to


krev v krevním oběhu
roznáší to rostoucí napětí
a všechno se děje potichu
Autor Tony Montana, 26.04.2020
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Majda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dost dobrý, no děje se stále. "ST" ;-)

26.04.2020 14:32:48 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí