Démoni a hrdinové

Démoni a hrdinové

Jsou tu mezi námi a ničí naši zem
Kéž by se obrátili v prach ,to je můj sen

Démoni šířící smrt a temnotu
Ignorací vyvolali jsme si dočasnou slepotu

Už je to dávno, co byly louky plné kvítí
Dnes už však nikdo jejich vůni neucítí

Lesy byly zdravé a plné zvěře
Nyní je vše mrtvé v téhle éře

Studánky byly plné křišťálově čisté vody
Už je to pryč,teď zle nam je z téhle doby

Obklopeni temnotou se světem prodíráme
Jeden po druhém postupně umíráme

Mraky zastinily sluneční svit
Dnes k přežití potřebujem atomový kryt

Chybí nám hrdinové kteří by zachránili naši zem
Zbavili nás demonu kteří se neustále derou na povrch ven
Chybí nám hrdinové kteří by zachránili nás
Kteří by všem démonům zlomili vaz

Jsou to Démoni, kteří mohou za naši zkázu
Vysáli nám kyslík a vyvolali válku

Zapíše se do dějin den,kdy došla nám trpělivost
Slepoty a ignorace již bylo dost
Nyní obrátí se proti vám naše zlost

Smetem vás ze světa na místa kam patříte
Zbyde po vás pouze záznam na papíře

Země není hrstky démonů ,země je všech
Tak za ni budem bojovat,dokud nedojde nám dech

Takovou zem jste nám zanechali vy
Teď vše bude jiné, těmi hrdiny budeme my!
Autor Henry Canas, 27.04.2020
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Nezvaný a nevkusný
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě než jsem dočetla do konce...vytanulo mi, že "toho hrdinu" má každý v sobě ukrytého :-) a ejhle, shodli jsme se :-)

30.04.2020 07:40:24 | Majda

Kéž by jsme byli...

01.05.2020 15:40:24 | Henry Canas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí