Máma

Máma

Anotace: Člověk, co tobě dal život.

Je to jen pojem anebo láska k člověku, co tobě dal život,

který tě hýčkal a nechtěl za to nic, staral se o tebe a neznajíc oddechu,

možná i třeba strádal, ale vždy dokázal, že Ty jsi pro něj víc.

 

Že i když máš problémy, co na tom sejde, máma je vyřeší, tam se jich vejde.

Máma s tebou dýchá, jestli jsi sám a drží Ti palce, když stoupáš k výšinám.

Je to ten ostrov, kam se strašně rád vracíš, když na širém moři se častokrát ztrácíš.

 

Ne, každý den nevyjde sluníčko, tak i tvá máma tě poučí maličko,

jak ve svém životě by ses měl chovat a mnohých činů nikdy nelitovat.

Proto i když ti to vadí co říká ti dokola, mysli si, co chceš, důležitá je pokora.

Ty svoji mámu už změnit nemůžeš, ona je starší a zná tvoje potíže.

 

Když by si chtěl vědět co se s ní děje, pochop její duši a neměj jen sebe.

Pak možná uvidíš i na její líci malý záblesk štěstí a můžeš si říci,

že i když v dějinách světa se zcela jistě ztratí, ve tvých vzpomínkách se mnohokrát vrátí.

Autor Lidumil, 28.04.2020
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Isla, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Maminku máme jenom jednu :) navždy bude s náma

29.04.2020 18:03:57 | Isla

Pohladila, maminky jsou zkrátka andělé,
je to tak a pěkně napsané.
Chybí moc a kdo má, ať si ty chvilky hledí. ;-) "ST"

28.04.2020 23:01:35 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí