Svět šťastných, svět smutných

Svět šťastných, svět smutných

Vidím svět - báječný i smutný.
Vidím svět - barevný i černobílý.

Žijou ho pod náporem smutků.
Žijou ho pod hladinou alkoholů.

Chodí po něm bez hlavy a paty.
Chodí po něm v botách i bosy.

Radují se z toho co mají.
Nenávidí se z toho co mají.

Vidím svět - smutný i báječný.
Vidím svět - černobílý i barevný.

Žijou ho pod náporem radostí.
Žijou ho pod nadvládou štěstí.

Chodí po něm s hlavou vztyčenou.
Chodí po něm s duší naplněnou.

Nenávidí se z toho co mají.
Radují se z toho co mají.

Autor Imaginant, 29.04.2020
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: ARNOKULT, Emily Říhová, Majda, Vydima27
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pravdivé.Vždy jsou PRO a PROTI. Záleží, jak chce kdo žít.
..ST..

09.05.2020 22:50:19 | Jaruška

Děkuji a souhlasím. Záleží, kdo jak chce žit...

20.05.2020 23:16:23 | Imaginant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí