KREV A SEX

KREV A SEX

Anotace: Takový jeden obyčejný den.

Slova spadlá

na zem, nikdo

je nezachytil. A

tak se tu válejí

jako hrušky ze

stromů a álejí.

 

Poznají tu zemskou

gravitaci přímo v akci.

Takhle přímo danou

na stříbrném táci.

 

Byl tam jen tak,

stál tam a potom

padal jako něčím 

právě podťatý.

 

Co se mu stalo,

bylo mu tak málo.

Někdo ho střelil, ta 

kulka ze zbraně 

letěla, svého si hleděla.

 

Po té vnikla do toho

těla, něco tam dělat

chtěla. Trochu se tam 

rozhlížela, chtěla všechno

vidět. Ale času málo, druhou

stranou toho těla, náhle ledabyle

vyletěla. Něco si sebou na památku

vzala, aniž by nad tím přemýšlela.

 

Prý tam bylo toho plno, náhle však 

tam všechno zvhlo, tak nějak do červena.

Ne nebylo to včera, bylo to dnes a v tuto

chvíli. Když zde o tom píši ta krev tu všude

ještě prýští. Jako podnět k debatě příští.

 

Říše psaná hned, prstem nebo krví.

Otevřená cesta je tu prý jen jedna.

Je plna nabobtnalého neštěstí. Oběť

nebo predátor, vyber z těch daných

chvil. Takže nic mezi tím, já chci být

jen lidskou bytostí. Do škatulek mně

neber, tam je to příliš kruté, uzamknuté. 

 

Čáry máry úsměv ženy, je takový čarovaný.

Magické stvoření, její gesta přečti je, něco 

jimi říká. Něco přečíst neumíš tak jen hádáš.

Zkoušky skládáš, hledej mezi řádky tam a

zpět. Hraje s tebou hru takovou tu věčnou.

Než tě do sebe na exkurzi doprostřed svého 

těla vpustí, je jedno jsili hubený či tlustý.

 

 

Jsi jen loutka co se nechá vést. Svlékne 

svůj šat, vyzve tě aby jsi ji ochutnal. A to

krásné tělo čarovné, svým jazykem prozkoumal.

Vlní se její pohyby poznáš, nepoznáš, co je hra a

co pravý chtíč. Myslíš si že jsi ten kdo má sen ale

ona ho má též. A ty jsi v ni právě teď zcela obsažen.

 

Vstoupíš doprostřed jejího těla, děláš tam ty tak

známé směšné pohyby. Chceš aby ty chvíle trvaly 

tisíce let. Najednou zazvoní zvonec a je všeho konec.

Zvolá chceš jestě další horu zdolat, tak jo ale WC neodkladně

volá. Utři pot a hned sem pojď, ozývá se hlas plný sexuchtivý.

Jdu hrát tu hru bezpodmínečně v režii té oné ženy, ale o tom

ještě nevím, nepřemýšlím, jenom tuším.

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 01.05.2020
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí