Láska je ta dokonalá

Láska je ta dokonalá

Anotace: Láska Je ta,co nás připravuje na náš konec.

Je to láska,co připraví nás na náš konec
Láska ,je ta dokonalá
Jsme připravení, až uslyšíme zaznít poslední zvonec
Láska, je ta dokonalá

Osamělost není zrovna moc dobrý příklad,proto hledáme,kdo by si nás vzal
Jakkoli se snažíme, svůj poklad získat
Aby nám naši lásku k němu opětoval

Ten pocit,když se narodí vysněné dítě
Slzy štěstí stékaji ,je to snad sen
Život se na povrch prodral, svůj příběh teď píše
Máš pocit blaha, že jsi předal svůj vlastní gen

Když dokázal jsi,že máš určité předurčení
Nebojíš se a jdeš ku předu dál
Snažíš se konat a jen nesleduješ utrpení
Teď je hrdý na tebe , ten co život ti dal

Po téměř nekončící cestě,se ti dodiče vrací
Chvíli jsi obavy měl, co se s nimi stalo
Konečně budeš mít doma, svůj motor hnací
Kolem krku jsi je objal a ne zrovna málo

Když nezištně ti pomůže , tvůj dobrý přítel
A neznámí muž,tiz tracenou věc vrátí
Máš dojem, že jsi spatřil stín andělích křídel
Kteří se k nim z hůry pomalu snáší

V pozdním věku spatříš své první vnouče
Vrací se ti ten pocit blaha,co jsi kdysi zažil
I když už pociťuješ,že jsi na konci pouťe
Je ti dobře z toho, o co jsi se snažil

A když nechtěný zvuk zvonu,se již pomalu blíží
A ty víš ,že je to tvůj poslední den
Jsi připravený, na srdci tě netíží
Tak uleháš snít, svůj poslední sen

Je to láska, co připraví nás na náš konec
Láska,je ta dokonalá
Jsme připravení, až uslyšíme zaznít poslední zvonec
Láska,je ta dokonalá
Autor Henry Canas, 02.05.2020
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: Majda, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silně věřící člověk asi myslí na to po smrti a je asi i více připraven.
Lásku vnímám také všude
a snažím se jí vnímat, citit i vidět.
Přesto nemyslím na ten konec,
jen jak to vše běží, na to, že jsem tady
a ráda a že chci, abych se cítila nejlíp,
i když to dá někdy zabrat.
Tak přesto myslet na konec . ..jako na "život posmrtný ?";-)
(asi to je myšleno jinak, nevím)
ale líbí se mi popsané zde ty životní chvíle
a momenty, ano s láskou je to vše tak a být za vše vděčný, za každou chvíli a životní okamžik.
To díky lásce, vnímáme vše.
Omluva za dlouhý komentář;-) a přeji pěkný den. "ST"

02.05.2020 10:31:05 | jenommarie

Děkuji za komentář. S posmrtným životem,to nemá co dočinění.
Myšlenka je prožít život v lásce, milovat a být milován.
A s dobře prožitým životem,nás na smrtelné posteli nebude trápit
co bude pak.

02.05.2020 11:24:34 | Henry Canas

I to jsem si říkala, ale zeptat se mi nedalo, souhlasím s názory a děkuji za odpověď;-)

02.05.2020 11:26:29 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí