jaro na nádraží

jaro na nádraží

ve vzduchu je cítit jaro
ale já necítím nic
přes roušku toho moc cítit nejde
obzvlášť když mám v sobě prázdno

na nádraží přijíždí další vlak zapadá slunce
a nebe se zbarvilo
do známého
růžového odstínu
světla lamp svítí
a to je všechno co vidím
přes mlhu v mojí hlavě

podávám ti ruku
ale je moc daleko
moc daleko od tebe

jdu si lehnout se stejnými myšlenkami jako včera
a tak zase nemůžu usnout

Autor margaretm, 07.05.2020
Přečteno 177x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí