Noc a den

Noc a den

Anotace: ...

Venku je tma tmoucí
Slyším tvé srdce tlouci
Do ticha noci
Do ticha noci

Přešla noc, zrodil se den
chceme na lepší zítřky věřit
Rádoby přátel je moc, jen ty jsi jeden
Ten, kterému se mohu svěřit

Zklamat se v člověku, je tak snadné
Nechat druhého ležet, když spadne
V noci a nebo ve dne
Milovaný člověk tě zvedne

A poletí s tebou dnem i nocí.

Venku je tma tmoucí
Slyším tvé srdce tlouci
Do ticha noci
Do ticha noci
Autor Baruvej, 08.05.2020
Přečteno 175x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Helen Zaurak, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zklamání od milovaného člověka je dýka do srdce, těžko se tyto rány hojí a dlouze a dlouze.;-) "ST"

08.05.2020 17:39:41 | jenommarie

To je pravda pravdoucí. Díky

08.05.2020 19:41:16 | Baruvej

;-)

08.05.2020 20:47:56 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí