Už se to blíží

Už se to blíží

Blíží se ten onen daný den
Kdy rázem se mi změní svět.
Změní se jak lusknutím prstů
Jak kdyby se čas obrátil v danou sekundu.

Rázem změní se mi život
Více povinností stane se mou součástí.
Sama za sebe rozhodovat budu muset
Snad dobrých bude víc než tucet.

Těším se, ale mám strach
Nevím co převládá.
Možná jen strach opustit dětský věk.

Dětství kapitola sama o sobě
Každý den se jedna kapitola psala o tobě.
Každý den nových zkušeností se objevilo
Jak v dětství, tak i v dospělosti se to přihodilo.
Autor Vydima27, 09.05.2020
Přečteno 174x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Dávid
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Být dítětem nebo dospělým, každé má své, svojí cestu si musíme umět správně nakročit, pomůžou přátelé, nebo rodiče. Někdy už člověk ví, co od života chce a má daný cíl, chce si jej vyplnit. Tsk hodně štěstí. "ST" ;-) (nevím o kom je to psané)

09.05.2020 18:51:33 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí