Nekonečno

Nekonečno

Anotace: Nekonečná procházka

Jdu po silnici, která je nekonečná. Počítám kroky, kterých je nekonečno. Jdu a nezastavuju se. Jdu pro to nekonečno kroků. Vždyť to jen nikde nekončí. Po těch nekonečno krocích následuje jen další nekonečno. Po nekonečné silnici, přichází nekonečný les a stromy v něm jsou nekonečně staré. Dosahují nekonečné výšky a jejich větve jsou nekonečně dlouhé a listy mají nekonečně mnoho barev. Když ujdu kus nekonečna, ušla jsem vlastně nekonečno. Chci ujít celý vesmír. Chci vidět to nekonečno. Jen tam musím dojít. Moje nohy to zvládnou. Vždyť to jenom nikde nekončí.
Autor ProstěNikdo, 13.05.2020
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Majda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí