Hej ty!

Hej ty!

Anotace: Nie som dokonalý a nikdy nebudem...

 

Áno ja viem že si najlepší

a že sa len veziem pri tvojej ri*i

áno si najmúdrejší,

a ja ako chytré hodinky

ktoré práve stratili posledné percento z baterky

kráľ celého sveta si predsa ty

tak prečo teraz utekáš za nami

keď si nás predtým odháňal

áno niečo sme dokázali

nie je to veľa ale viac ako sme chceli

vtedy keď si na nás pozeral zvrchu

ach, riadne ste nás rozosmiali

keď ste chceli pre zmenu

aby ste sa vy nám zaľúbili

 

Čo sa zmenilo od školy?

zmenilo sa toho veľa

u nás- a čo u teba a tvojej bandy

ktorá urážala, ponižovala a robila srandy

na náš účet

a vytvoríme toho ešte za pohorie

lebo sme spolu a nie každý len za seba

láska hýbe svetom a som vďačný že aj moje srdce to vie

vy ste mu nedovolili dohorieť

keď som už nemal silu do toho ohňa prikladať

a to vám nikdy nezabudnem

 

Hej ty!

Môžeš urážať- ja to zvládnem

som vďačný aj za hejty

Hej ty!

Nenávisť ma už neťaží- tak poď

kus tej cesty so mnou ubehni

a možno zistíme

že máme niečo spoločné

sú to už roky

možno si dostal rozum

vtedy chýbal aj mne

nikdy som nebol dokonalý

a nikdy ani nebudem

ale dúfam že si sa posunul vpred

a že už neubližuješ ako vred

prajem ti nech sa darí

a že keď sa znova stretneme, zabudneme

na spory, ktoré vládli keď sme boli malí...

Autor Dávid, 13.05.2020
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Dreamy, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné. :)

16.05.2020 23:02:10 | Lady_Mucik01

Nikdo nejsme dokonalí a Ty jsi to Davi pěkně vyjádřil. ..ST..

16.05.2020 22:56:13 | Jaruška

Zatlačit lopatky k sobě a vypnout hrudník,
ttak, tak je to správně...:)

14.05.2020 06:58:55 | Dreamy

Netreba kráčať ako mačo :D stačí si len veriť :) ďakujem za milý komentár :)

14.05.2020 13:46:51 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí