Z basy

Z basy

Anotace: .

 

Vítr se do oken opírá

a cpe se skrze dřevěné rámy.

Pomalu se dovnitř prodírá

vzduch z vůní slámy.

 

To tam někde za zdí

za tou s ostnatými dráty,

pozdní pole stroje brázdí.

Již ani nevím po kolikátý.

 

Postrádám smysl žití.

Jsem  jako rozbitá okenní tabule.

Jak pes krutě bitý.

Mluvím o sobě v době minulé. 

 

Bez života, bez elánu 

Rychle přibývající šediny.

Srdce jako z porcelánu.

Pokrývají praskliny. 

 

Lávka přes řeku rozbitá.

Já proti proudu plavou..

Vtéká do špatného koryta 

ke špatnému splavu. 

 

Jak zvláštně se mi tohle píše.

Jak divně tohohle asi zní . 

Slova z téhle říše. 

Psány za vysokou zdí..

 

 

Autor Tragejiri, 16.05.2020
Přečteno 177x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Donne, Emily Říhová, Guldrun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i vysoké zdi se dají zbořit jinak píšeš stylem který je mi dost blízký

21.06.2020 20:49:53 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí